persoonlijk verhaal

Mijn naam is Jonneke koning-Vermeulen. Geboren in 1952.

In 2001 werd bij mij borstkanker geconstateerd.
Ik werd geopereerd, bestraald en kreeg chemo.
In 2006 had ik een recidief en ben toen een andere richting in geslagen.
In febr. 2011 heb ik mij in Duitsland laten opereren, bijgestaan door de complementair werkende dr. Kilarski
http://web2.cylex.de/firma-home/kilarski-bozena-dr-med–aerztin-f–naturheilverf–u–anaesthesie-3810473.html
Mijn beide borsten zijn weggehaald.

 

Ik voel mij thans (oktober 2013) gezond en intens dankbaar voor al wat mij ten deel valt, ondanks dat ik weer in een behandeltraject voor kanker terecht ben gekomen.

 

Ik geloof in de combinatie van fysiek behandelen, voeding en voedingssupplementen én inzichten verschaffen in blokkerende denkpatronen van de eigen situatie die dan in wisselwerking kunnen leiden tot herstel van een aandoening.
Ik ben er van overtuigd dat wij allen over een zelfhelend vermogen beschikken. Hierbij mogen we natuurlijk alles ontvangen wat ons kan steunen in ons prces. Hiertoe zijn wij samen op deze aarde.

Ik denk ook dat elke ervaring in ons leven bijdraagt aan ontwikkeling en het kunnen neerzetten van onze missie in dit aardse bestaan.

Door eigen ervaring ben ik geïnteresseerd geraakt in een holistisch zienswijze voor de behandeling van vooral kanker. Naast de reguliere weg ben ik van mening dat er meer is dat aandacht verdient en tot genezing kan leiden.

Mijn vergaarde ervaringen en inzichten op het gebied van holitische kankerbehandeling wil ik graag delen met mijn medemens.