Malva

Na het 2de jaar (van de 3- jarige HBO-studie) tot Malva-therapeute te hebben afgerond pas ik veel succesvol  toe in mijn praktijk.

 

Wat is Malva Therapie?

Malva Therapeuten werken aanvullend op de reguliere geneeskunde en in voorkomende gevallen bij klachten waarvoor binnen het reguliere veld nog geen behandeling mogelijk is.

Via diverse behandelvormen biedt deze therapie een scala aan mogelijkheden om u te ondersteunen bij lichamelijke, psychosomatische, mentale en/of psychische klachten.

De behandelvormen zijn:

Energetisch:
– Chakratherapie en balancering  (chakra betekent energetische zenuwknoop)
– Aurabehandelingen
– Meridiaanbehandelingen
– Magnetiserende behandelingen
– Energetische massages
– Dieptemassages
– Kosmische Schijf behandelingen
– Ankh behandelingen

Lichaamsgericht:
– Bodymassages
– Haptonomische behandelingen
– Lichttherapie
– Kleurentherapie
– Reinigingsbehandelingen

Zielsgericht:
– Regressiemethodieken
– Zielkundige behandelingen
– Geleide meditaties en visualisatie oefeningen

  • chakra balancering,
  • geleide meditatie,
  • visualisaties

Holistisch
Lichaam, geest en ziel zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Gezond zijn en blijven vraagt om een continue balans. Wanneer deze balans verstoord is, ontstaan er energetische blokkades die zich naarmate ze sterker worden manifesteren in het stoffelijke lichaam, bijvoorbeeld als ziekte.
Malva Therapie houdt in dat een klacht, ziekte of probleem vanuit een holistisch perspectief wordt bekeken.Oftewel: er wordt verder gekeken naar achterliggende energetische oorzaken, zielkundige oorzaken. Er wordt behandeld middels de energiesystemen van het menselijk lichaam te weten de aura, chakra’s en meridianen. Het is dus een natuurlijke geneeswijze waarbij energie wordt overgedragen aan de cliënt.
Malva Therapie behelst dan ook meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van lichaam, ziel en geest  en zal daardoor iets toevoegen aan het bewustzijn.

Wat maakt het bijzonder?
De behandelmethoden en de daaraan ten grondslag liggende visies zijn ontwikkeld in wat wij noemen de ‘astrale wereld’.  Vanuit de ”astrale wereld’‘ zijn deze behandelingen rechtstreeks via het dieptrance-medium Dhr. Lex Persoon overgedragen. De enorme hoeveelheid aan informatie, ervaring, behandelingtechnieken en oorzaken van (psycho)pathologieën die via dit telepathisch kanaal door de jaren heen is overgedragen, is samengevat in onze beroepsopleiding.
U zult begrijpen dat daarom de kennis en kunde van een gediplomeerd Malva Therapeut afwijkt van wat u doorgaans kunt vernemen uit het beroepsveld van aura- en chakratherapeuten.

Na voor het tweede jaar geslaagd te zijn, ben ik gestopt met de opleiding.  De studie op zich vond ik geweldig en heeft veel toegevoegd aan mijn kennis en ervaring.

 

Voor meer informatie lees verder…………..

http://www.malva-opleiding.nl/malvatherapie.html