Zwarte Zalf / MMS

Helaas is sinds augustus/september 2012 de toepassing van Zwarte Zalf in Nederland en Duitsland zeer snel verboden.
Te goedkoop en te snel resultaat in sommige  gevallen?
Hierbij dus alleen nog wat informatie.

Zwarte Zalf

Deze zalf wordt vaak met veel succes gebruikt bij  borst- en huidkanker en melanomen.

Indiaanse kruiden

Bij de indianen van Amerika zijn in de geschiedenis van de kruidengeneeskunde behandelingen met plantaardige zalven bij kanker al meer dan 300 jaar bekend. De basis van al deze recepturen zijn vrijwel gelijk met hier en daar afwijkingen die van regio tot regio en van stam tot stam verschillen.

Borstkanker is de meest gediagnostiseerde kanker bij vrouwen. Ondanks medische ontwikkelingen en het toenemende aantal vrouwen die jaarlijks naar een mammografie gaan, verandert dit niets aan de toenemende gevallen van borstkanker onder de vrouwen.

Huidkanker en melanomen is wereldwijd in enorme opmars. In 2012 op dinsdag 10 april, verscheen over huidkanker een artikel in de Telegraaf.

De helft van de genezen patiënten komt na verloop van tijd terug bij de huidarts. De afdelingen dermatologie van ziekenhuizen raken overbelast door de vele patiënten. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Simone van der Geer-Rutten, die de schrikbarende cijfers in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven vaststelde.

Het KWF-kankerfonds publiceerde al eerder cijfers over de enorme stijging  van het aantal nieuwe huidkankerpatiënten. Naar verwachting zullen er in 2020 jaarlijks zeventigduizend bij komen. „Maar die cijfers gaan allemaal uit van mensen bij wie de ziekte voor de eerste keer wordt vastgesteld”, stelt Van der Geer-Rutten. „In werkelijkheid is het nog veel meer. Van de duizend patiënten die ik gevolgd heb hier in Eindhoven, blijkt ongeveer de helft de ziekte een tweede en zelfs meerdere keren terug te krijgen in een periode van zes jaar. Dan spreek je van een chronische aandoening.”

De reguliere behandelmethode van huidkanker kan m.i.  juist vaak leiden tot meerdere huidkankerplekken en een vergrootte kans op uitzaaiingen. Dit mede doordat bij operatief verwijderen van de kankerplek, kankercellen in de bloedbaan terecht kunnen  komen met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

Het boek over Zwarte Zalf

De toepassing van de zwarte Zalf bij borst- en huidkanker in de 21e eeuw.
Auteur: Adrian Jones
Auteur: Adrian Jones
ISBN: 9789088790249
Copyright © 2011
Uitgever: Jim Humble uitgeverij

Kankerbestrijding met plantaardige zalven, kan dat?

In de Amerikaanse geschiedenis van de kruidengeneeskunde zijn kankerbehandelingen met plantaardige zalven al meer dan 300 jaar bekend. De basis van al deze recepturen is vrijwel gelijk met hier en daar afwijkingen die van regio tot regio en van stam tot stam verschillen.

De huidige Zwarte Zalven die bij de behandeling van huid- en borstkanker gebruikt worden zijn een kombinatie van de oorspronkelijke indiaanse kruiden waarin meestal Sanguinaira canadensis, Galanga en Graviola die  met zouten als: Zinkchloride, Kaliumjodide of Antimoniumzouten gecombineerd worden. Die laatste toevoegingen stammen uit de tijd van na de kolonisatie van Amerika.

Er zijn vele recepturen van de Zwarte Zalf op de markt waarbij in plaats van de bovengenoemde kruiden eveneens Phytolacca en Hydrastis cacadensis ingezet worden.

In de 20e eeuw waren korst vormende zalven zoals de Zwarte Zalf in iedere apotheek in Amerika te verkrijgen en tot aan het begin van 1990 de laatste alternatieve kankerkliniek in Amerika door de FDA gesloten werd, werd de zalf met veel succes toegepast. De successcores met de zalf lagen bij 80 tot 90% bij beginnende tumoren en bij meer dan 50% in een vergevorderd stadium. Het argument waarmee de FDA de kankerklinieken in Amerika verbood om kankerpatiënten verder te behandelen was: De therapieën waren succesvol, maar de methoden verouderd.  Hierna vertrokken de klinieken naar Mexico.

Deze zalven worden ook wel korst vormende zalven genoemd. Nadat men de zalf 24 uur op de plek opgebracht heeft, begint zich na 2 tot 3 dagen een korst te vormen die zich verder in de diepte van de huid tot aan de basis van de tumor uitbreidt en de hele tumor omsluit. Na 2 tot 3 weken begint de korst zich van de huid los te maken en valt afhankelijk hoe groot de tumor was in 10 tot 14 dagen, met tumor en al, van de huid. Er blijft een schone wond, zonder tumor weefsel, of gevaar voor metastasering terug. De ontstane wond heelt nu in twee/drie weken dicht.

Mensen die met de Zwarte Zalf werken zeggen dat ze nog nooit hebben meegemaakt dat de zalf niet werkt. Alhoewel het werken met de zalf zonder risico is, dient men de toepassing onder begeleiding van een ervaren therapeut te doen. Naar gelang hoe diep de tumor onder de huid zit, bijvoorbeeld bij borstkanker, kan het door de huid breken van de tumor pijnlijk zijn. Het wordt dan ook aangeraden om in geval van nood pijnstillers in huis te hebben.

 

Een alternatieve diagnose.
Sommige mensen zijn bang voor een diagnose en willen niet naar de dokter gaan. Doe de Zwarte Zalf op de vermeende Kankerplek. Vormt zich nu na enkele dagen een korst, die binnen ca. 2 weken afvalt,  dan weet u dat u een kankergezwel had, die nu op een elegante manier verwijderd werd.

De zalf kan ook als “second opinion” gebruikt worden. Hebt u van de arts de diagnose huidkanker gekregen en bent u niet zeker, dan kunt u met de zwarte zalf testen of het inderdaad kanker is. Valt na 2 weken het gezwel uit de huid, dan weet u dat het kanker was, waarover u zich nu geen zorgen meer hoeft te maken.

U kunt het interview beluisteren en er meer over lezen door middel van onderstaande 2 linken.

 

 

 

MASTER MINERAL SOLUTION 1 en 2

 Volledig Herstel Zonder Geneesmiddel Mogelijk?


Een ontdekking van Jim Humble

Ziektes worden veroorzaakt door virussen, bacteriën, schimmels en overige pathogenen.

MMS1  is de nummer 1 pathogeen vernietiger en kan vrijwel iedere ziekteveroorzaker bestrijden.

Met het woord bestrijden wordt bedoeld het voorgoed vernietigen van deze ziekteverwekkers.(virus, slechte bacterie, schimmel, pathogeen, etc.)

MMS1 vernietigt alleen de slechte en dus ziekmakende elementen. Het aantal ziektes dat met MMS1 succesvol kan worden bestreden is zeer groot. Het aantal toepassingen blijft groeien. MMS1 helpt niet bij een ziekte of aandoening, dat niet door een virus, slechte bacterie, schimmel of ander pathogeen is veroorzaakt. MMS helpt ook niet bij onherstelbare schade in het lichaam. Ook bij alvleesklierkanker zijn  de resultaten wisselend met MMS. MMS helpt dus soms nog niet voldoende bij iedere ziekte en/of aandoening.

Het gebruik van medicijnen wordt  bij MMS1 en 2 gebruik door mij nooit afgeraden. Blijf uw arts bezoeken en neem de voorgeschreven medicatie in. MMSheeft voor zover bekend is, geen invloed op medicijnen. Uit voorzorg wordt vooralsnog aangeraden om na uw medicatie tenminste 1 uur te wachten alvorens MMS te gebruiken. Na inname van MMS is dit ongeveer één tot anderhalf uur werkzaam. MMS lost daarna op in een zout dat vervolgens afgevoerd wordt via het lichaam.

MMS1 Is Geen Geneesmiddel maar een bestaand Chemisch Proces

De toepassing van MMS wordt door Jim Humble veelvuldig geëvalueerd en zonodig aangepast.

 

MMS1 is Sodiumchloriet

Door toevoeging van citroenzuur ontstaat het eindprodukt Chloordioxide. Dit middel vernietigd alle slechte bacteriën, virussen, schimmels en overige pathogenen (ziekmakers).

Chloordioxide is van oudsher een schoonmaakmiddel, maar door een eenvoudig procedure voor intern gebruik geschikt gemaakt. Volkomen veilig  dus.

Chloordioxide stimuleert indirect het immunsysteem, doordat de ziekteveroorzakers vernietigd worden.

MMS1 is 100% veilig en kent geen bijwerkingen anders dan misselijk te kunnen worden en te moeten overgeven als voor het lichaam de dosering te hoog is. Dat minderen tot het lichaam gewend is en verder opvoeren. Het gebruik en de dosering wordt in het boek  uitgebreid beschreven.

Let Op!!

Chloordioxide niet verwarren met Chloor dat is een heel ander middel. Het ruikt wel naar chloor, maar is het beslist niet.

In Afrika is de ziekte malaria bij ruim 30.000 mensen na 1 dag 100% bestreden.

Uitgebreide informatie en de nieuwste ontwikkelingen zijn te lezen via:

http://jimhumble.biz              http://jimhumble.com              http://mmsanswers.org

MMS1 is goedkoop in aanschaf en zuinig in gebruik. MMS1 kent bij juiste toepassing geen bijwerkingen. www.mms4u.nl

Er bestaat ook MMS2 dat, in combinatie met MMS1, wordt gebruikt voor de aanpak van o.a. kanker stadium 4 ( terminale fase ) Hiv/Aids en overige ziektes in een gevorderd stadium.

Jim Humble heeft in 2009 achthonderd kanker-en hiv patienten succesvol behandeld.

De kans op volledig herstel bedraagt momenteel 98-100% !!

MMS1 chloordioxide en MMS2 werken namelijk altijd!

Deze en nog veel meer informatie over MMS 1 en 2 is te vinden op internet.

 

Het verstrekken van gezondheid bevorderende informatie mag en is NIET strafbaar, omdat dit onder de vrijheid van meningsuiting valt.